Het Zwols Illustratoren Netwerk (ZIN) is een netwerkgroep van professionele illustratoren, allen werkzaam in de regio Zwolle.
ZIN werd in 2001 opgezet door een groepje vakgenoten om ervaringen uit te wisselen over het illustratievak. Inmiddels is ZIN uitgegroeid tot een groep bevlogen illustratoren met uiteenlopende specialismen. Tijdens de maandelijkse bijeenkomsten inspireren de leden elkaar op zowel vakinhoudelijk als zakelijk vlak. Door de mix aan ervaringen van beginnende en ervaren leden vervult ZIN een waardevolle ondersteunende functie in ons mooie vak.

Op deze website maak je kennis met de leden en hun werk.
Neem vooral een kijkje in ons geweldige ZIN Museum ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum!

Aansluiten bij ZIN
Nieuwe leden zijn welkom bij ZIN. Ben je professioneel illustrator in de buurt van Zwolle en voel je ervoor om je aan te sluiten? Neem contact met ons op, dan bekijken we samen of ZIN iets voor jou is.

Exposities
Bij speciale gelegenheden treedt ZIN als groep naar buiten voor bijvoorbeeld een expositie.
Lees meer over de verschillende ZIN-exposities.

Contact
info@zwolsillustratorennetwerk.nlZIN bestaat 20 jaar!
Bezoek ons ZIN Museum
Van harte welkom!

Tirza Beekhuis

Tirza
Tirza Beekhuis vindt het heerlijk om een leeg vel papier met haar kwasten om te toveren in een warme en aantrekkelijke wereld met levendige personages. Op de kunstacademie (ArtEZ) wist zij gelijk dat ze boeken wilde illustreren. Want daarin komen twee liefdes bij elkaar, de liefde voor tekenen én de liefde voor verhalen.
Met haar tekeningen wil ze ontroeren en verrassen. Ze gebruikt traditionele schildertechnieken om sfeervolle platen te creëren. Haar personages zijn herkenbaar en levendig. Ook bezoekt ze regelmatig scholen om over haar werk te vertellen, en dat levert ook veel inspiratie op.
Naast prentenboeken illustreert zij covers, maar ook redactionele illustraties voor tijdschriften. Tirza Beekhuis woont en werkt in boekenstad Deventer.
Haar specialiteit: Verhalende illustraties met veel sfeer, sterke composities en afgewogen kleurgebruik.

Als u een vraag heeft of wilt overleggen over een nieuw project of samenwerking, neem gerust contact op!
Contact
M06-41421410  Etirzabeekhuis@gmail.com
T-  Wwww.tirzabeekhuis.com
TirzaTirzaTirzaTirza