Het Zwols Illustratoren Netwerk (ZIN) is een netwerkgroep van professionele illustratoren, allen werkzaam in de regio Zwolle.
ZIN werd in 2001 opgezet door een groepje vakgenoten om ervaringen uit te wisselen over het illustratievak. Inmiddels is ZIN uitgegroeid tot een groep bevlogen illustratoren met uiteenlopende specialismen. Tijdens de maandelijkse bijeenkomsten inspireren de leden elkaar op zowel vakinhoudelijk als zakelijk vlak. Door de mix aan ervaringen van beginnende en ervaren leden vervult ZIN een waardevolle ondersteunende functie in ons mooie vak.

Op deze website maak je kennis met de leden en hun werk.
Neem vooral een kijkje in ons geweldige ZIN Museum ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum!

Aansluiten bij ZIN
Nieuwe leden zijn welkom bij ZIN. Ben je professioneel illustrator in de buurt van Zwolle en voel je ervoor om je aan te sluiten? Neem contact met ons op, dan bekijken we samen of ZIN iets voor jou is.

Exposities
Bij speciale gelegenheden treedt ZIN als groep naar buiten voor bijvoorbeeld een expositie.
Lees meer over de verschillende ZIN-exposities.

Contact
info@zwolsillustratorennetwerk.nlZIN bestaat 20 jaar!
Bezoek ons ZIN Museum
Van harte welkom!

Steef Wildenbeest

Steef
Steef Wildenbeest (1987) heeft een melancholisch, maar speels, handschrift. Gevoelige en zware thema's wisselt hij af met romantische taferelen. Steef werkt met meerdere technieken. Grafiet, inkt, collage en ook zeefdruk. In 2012 won Steef de Boekie-Boekie StArt Award voor beginnen illustrator, en in 2013 de Fiep Westendorp Stimuleringsprijs voor jong talent.

Juryrapport Fiep Westendorp Stimuleringsprijs 2013: "Het werk van Steef heeft grote grafische kwaliteiten (...) In zijn werk blijven nieuwe elementen verschijnen waardoor zijn illustraties een zoektocht op zich zijn. Het werk heeft een bijzondere gelaagdheid." citaat: Ted van Lieshout, Max Kisman, Gioia Smid

Daarnaast is Steef eigenaar van live-teken act Avierkoerier. Waarbij illustratoren en publiek op toegankelijke en leuke wijze aan het tekenen worden gezet. Meer informatie is te vinden op www.avierkoerier.nl
Contact
M0645278065  Einfo@steefwildenbeest.nl
T-  Whttp://www.steefwildenbeest.nl
SteefSteefSteefSteef