Het Zwols Illustratoren Netwerk (ZIN) is een netwerkgroep van professionele illustratoren, allen werkzaam in de regio Zwolle.
ZIN werd in 2001 opgezet door een groepje vakgenoten om ervaringen uit te wisselen over het illustratievak. Inmiddels is ZIN uitgegroeid tot een groep bevlogen illustratoren met uiteenlopende specialismen. Tijdens de maandelijkse bijeenkomsten inspireren de leden elkaar op zowel vakinhoudelijk als zakelijk vlak. Door de mix aan ervaringen van beginnende en ervaren leden vervult ZIN een waardevolle ondersteunende functie in ons mooie vak.

Op deze website maak je kennis met de leden en hun werk.
Neem vooral een kijkje in ons geweldige ZIN Museum ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum!

Aansluiten bij ZIN
Nieuwe leden zijn welkom bij ZIN. Ben je professioneel illustrator in de buurt van Zwolle en voel je ervoor om je aan te sluiten? Neem contact met ons op, dan bekijken we samen of ZIN iets voor jou is.

Exposities
Bij speciale gelegenheden treedt ZIN als groep naar buiten voor bijvoorbeeld een expositie.
Lees meer over de verschillende ZIN-exposities.

Contact
info@zwolsillustratorennetwerk.nlZIN bestaat 20 jaar!
Bezoek ons ZIN Museum
Van harte welkom!

Saskia Pekelharing

Saskia
Dat Saskia jaren in het buitenland heeft gewoond, kun je zien aan haar werk. Toen ze Kenia woonde liepen de olifanten en zebra’s zo haar tekeningen in. Daarna kwamen er steeds meer mensen, en eekhoorns en hoge gebouwen, toen ze naar New York verhuisde. Haar werk is daardoor cultureel heel divers.

Het werk van Saskia Pekelharing is vrolijk en vol fantasie, de humor zit vaak in de details.

Saskia Pekelharing is illustrator van kinderboeken, kleurboeken, geboortekaarten enzovoorts. Haar werk wordt internationaal uitgegeven (o.a. New York, India, en Nederland)

Naast haar werk als illustrator is Saskia ook BIK-docent (Beroeps Kunstenaar in de Klas). Ze geeft al jaren kunst en illustratie lessen op Basisonderwijs en Speciaal Basis onderwijs.
Contact
M-  Einfo@pekeltje.nl
T06-48529463  Wwww.saskiapekelharing.nl
Saskia Saskia Saskia