Het Zwols Illustratoren Netwerk (ZIN) is een netwerkgroep van professionele illustratoren, allen werkzaam in de regio Zwolle.
ZIN werd in 2001 opgezet door een groepje vakgenoten om ervaringen uit te wisselen over het illustratievak. Inmiddels is ZIN uitgegroeid tot een groep bevlogen illustratoren met uiteenlopende specialismen. Tijdens de maandelijkse bijeenkomsten inspireren de leden elkaar op zowel vakinhoudelijk als zakelijk vlak. Door de mix aan ervaringen van beginnende en ervaren leden vervult ZIN een waardevolle ondersteunende functie in ons mooie vak.

Op deze website maak je kennis met de leden en hun werk.
Neem vooral een kijkje in ons geweldige ZIN Museum ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum!

Aansluiten bij ZIN
Nieuwe leden zijn welkom bij ZIN. Ben je professioneel illustrator in de buurt van Zwolle en voel je ervoor om je aan te sluiten? Neem contact met ons op, dan bekijken we samen of ZIN iets voor jou is.

Exposities
Bij speciale gelegenheden treedt ZIN als groep naar buiten voor bijvoorbeeld een expositie.
Lees meer over de verschillende ZIN-exposities.

Contact
info@zwolsillustratorennetwerk.nlZIN bestaat 20 jaar!
Bezoek ons ZIN Museum
Van harte welkom!

Nynke Talsma

Nynke
Sinds haar afstuderen aan de kunstacademie Kampen in 1999, werkt Nynke met veel plezier als illustrator voor verschillende uitgevers in binnen- en buitenland.

Ze illustreerde de afgelopen jaren kinder-, jeugd- en educatieve boeken, waarvan enkele vertaald zijn (o.a. Spaans, Deens en Koreaans)

Nynke werk met verschillende technieken en bekijkt per opdracht wat er het best bij past. Haar werk ondersteund de tekst en vult hem aan.

Naast het werk voor kinderboeken uitgevers, wil ze zich breder gaan oriënteren en zou ze ook graag voor tijdschriften en bedrijven gaan illustreren.
Contact
M06 44190294  Einfo@nynketalsma.nl
T055 5211881  Wwww.nynketalsma.nl
NynkeNynkeNynkeNynke