Het Zwols Illustratoren Netwerk (ZIN) is een netwerkgroep van professionele illustratoren, allen werkzaam in de regio Zwolle.
ZIN werd in 2001 opgezet door een groepje vakgenoten om ervaringen uit te wisselen over het illustratievak. Inmiddels is ZIN uitgegroeid tot een groep bevlogen illustratoren met uiteenlopende specialismen. Tijdens de maandelijkse bijeenkomsten inspireren de leden elkaar op zowel vakinhoudelijk als zakelijk vlak. Door de mix aan ervaringen van beginnende en ervaren leden vervult ZIN een waardevolle ondersteunende functie in ons mooie vak.

Op deze website maak je kennis met de leden en hun werk.
Neem vooral een kijkje in ons geweldige ZIN Museum ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum!

Aansluiten bij ZIN
Nieuwe leden zijn welkom bij ZIN. Ben je professioneel illustrator in de buurt van Zwolle en voel je ervoor om je aan te sluiten? Neem contact met ons op, dan bekijken we samen of ZIN iets voor jou is.

Exposities
Bij speciale gelegenheden treedt ZIN als groep naar buiten voor bijvoorbeeld een expositie.
Lees meer over de verschillende ZIN-exposities.

Contact
info@zwolsillustratorennetwerk.nlZIN bestaat 20 jaar!
Bezoek ons ZIN Museum
Van harte welkom!

Melanie Kranenburg

Melanie
Melanie (1997) is illustratrice, striptekenares en inkleurster.
Van 2015 t/m 2019 studeerde ze aan de opleiding Comic Design aan ArtEZ. Sinds haar afstuderen werkt ze fulltime vanuit haar atelier in het centrum van Zwolle.

Kleur speelt in haar werk een belangrijke rol.
Ze kleurt wekelijks de strip S!NGLE in voor o.a. het Parool en het AD, maakt strips voor tijdschriften als TINA en is mede-organisator van Zwols stripfestival 'Nieuwe Garde'. Verder maakt ze illustraties, strips, cartoons en ander tekenwerk op maat voor uitgevers, evenementen, organisaties en particulieren.

Contact
M06-40278800  Emelaniekranenburg@hotmail.com
T-  Whttp://www.melaniekranenburg.nl
MelanieMelanieMelanie