Het Zwols Illustratoren Netwerk (ZIN) is een netwerkgroep van professionele illustratoren, allen werkzaam in de regio Zwolle.
ZIN werd in 2001 opgezet door een groepje vakgenoten om ervaringen uit te wisselen over het illustratievak. Inmiddels is ZIN uitgegroeid tot een groep bevlogen illustratoren met uiteenlopende specialismen. Tijdens de maandelijkse bijeenkomsten inspireren de leden elkaar op zowel vakinhoudelijk als zakelijk vlak. Door de mix aan ervaringen van beginnende en ervaren leden vervult ZIN een waardevolle ondersteunende functie in ons mooie vak.

Op deze website maak je kennis met de leden en hun werk.
Neem vooral een kijkje in ons geweldige ZIN Museum ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum!

Aansluiten bij ZIN
Nieuwe leden zijn welkom bij ZIN. Ben je professioneel illustrator in de buurt van Zwolle en voel je ervoor om je aan te sluiten? Neem contact met ons op, dan bekijken we samen of ZIN iets voor jou is.

Exposities
Bij speciale gelegenheden treedt ZIN als groep naar buiten voor bijvoorbeeld een expositie.
Lees meer over de verschillende ZIN-exposities.

Contact
info@zwolsillustratorennetwerk.nlZIN bestaat 20 jaar!
Bezoek ons ZIN Museum
Van harte welkom!

Marit de Wolf

Marit
Marit de Wolf is een breedgeoriënteerde illustrator en daardoor voor zeer uiteenlopende opdrachten inzetbaar: van magazine tot familieplanner, van educatieve uitgaven tot boekcover en alles daar tussenin.

Inhoudelijkheid speelt in haar werk een grote rol. Helder kleurgebruik en een uitgebalanceerde compositie, veelal in digitale collagetechniek, zijn kenmerkende elementen in haar illustraties.

Daarnaast helpt Marit kinderen hun creativiteit te stimuleren en ontwikkelen door het geven van kunstworkshops als vakleerkracht beeldend in het basisonderwijs. Ze hoopt de kinderen hiermee een ervaring mee te geven waardoor ze in staat zijn anders naar de wereld om hen heen te kijken.

Je kunt Marit ook volgen op Instagram
Contact
M06-11050230  Einfo@dewolfillustraties.nl
T038-8519176  Wwww.dewolfillustraties.nl
MaritMaritMaritMarit