Het Zwols Illustratoren Netwerk (ZIN) is een netwerkgroep van professionele illustratoren, allen werkzaam in de regio Zwolle.
ZIN werd in 2001 opgezet door een groepje vakgenoten om ervaringen uit te wisselen over het illustratievak. Inmiddels is ZIN uitgegroeid tot een groep bevlogen illustratoren met uiteenlopende specialismen. Tijdens de maandelijkse bijeenkomsten inspireren de leden elkaar op zowel vakinhoudelijk als zakelijk vlak. Door de mix aan ervaringen van beginnende en ervaren leden vervult ZIN een waardevolle ondersteunende functie in ons mooie vak.

Op deze website maak je kennis met de leden en hun werk.
Neem vooral een kijkje in ons geweldige ZIN Museum ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum!

Aansluiten bij ZIN
Nieuwe leden zijn welkom bij ZIN. Ben je professioneel illustrator in de buurt van Zwolle en voel je ervoor om je aan te sluiten? Neem contact met ons op, dan bekijken we samen of ZIN iets voor jou is.

Exposities
Bij speciale gelegenheden treedt ZIN als groep naar buiten voor bijvoorbeeld een expositie.
Lees meer over de verschillende ZIN-exposities.

Contact
info@zwolsillustratorennetwerk.nlZIN bestaat 20 jaar!
Bezoek ons ZIN Museum
Van harte welkom!

Marijke ten Cate

Marijke
Hoi ik ben Marijke ten Cate.

Door de jaren heen heb ik een vriendelijke, kleurrijke illustratiestijl ontwikkeld die veel mensen aanspreekt. Graag denk ik met je mee over illustraties voor je bedrijf, organisatie of uitgeverij.

. Mijn illustraties zijn inzetbaar voor alle projecten waar mensen, hun emoties en onderlinge communicatie belangrijk zijn. Dat doe ik voor kinderboeken, zelfhulpboeken, en meditatieve boeken. Ook ontwikkel ik graag karakters, of illustraties voor bedrijven en instellingen die hun verhaal met beeld willen versterken.

Samen met mijn ateliergenoot en collega Irene Goede geef ik illustratie cursussen. Wil je meer leren over het illustratievak? Dat kan bij TOPcursus illustratie.

Vaste opdrachtgevers Uitgeverij Lemniscaat - Prentenboeken Bijbelgenootschap - kinderboeken meditatieve boeken Kok boekencentrum- Zelfhulpboeken Getekend verslag - Live tekenen
Contact
M06-57129272  Einfo@marijketencate.nl
T-  Wwww.marijketencate.nl
MarijkeMarijkeMarijkeMarijke