Het Zwols Illustratoren Netwerk (ZIN) is een netwerkgroep van professionele illustratoren, allen werkzaam in de regio Zwolle.
ZIN werd in 2001 opgezet door een groepje vakgenoten om ervaringen uit te wisselen over het illustratievak. Inmiddels is ZIN uitgegroeid tot een groep bevlogen illustratoren met uiteenlopende specialismen. Tijdens de maandelijkse bijeenkomsten inspireren de leden elkaar op zowel vakinhoudelijk als zakelijk vlak. Door de mix aan ervaringen van beginnende en ervaren leden vervult ZIN een waardevolle ondersteunende functie in ons mooie vak.

Op deze website maak je kennis met de leden en hun werk.
Neem vooral een kijkje in ons geweldige ZIN Museum ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum!

Aansluiten bij ZIN
Nieuwe leden zijn welkom bij ZIN. Ben je professioneel illustrator in de buurt van Zwolle en voel je ervoor om je aan te sluiten? Neem contact met ons op, dan bekijken we samen of ZIN iets voor jou is.

Exposities
Bij speciale gelegenheden treedt ZIN als groep naar buiten voor bijvoorbeeld een expositie.
Lees meer over de verschillende ZIN-exposities.

Contact
info@zwolsillustratorennetwerk.nlZIN bestaat 20 jaar!
Bezoek ons ZIN Museum
Van harte welkom!

Jurgen Bakker

Jurgen
Hi, ik ben Jurgen; illustrator en animator. Dat doe ik in 2D, 3D of een combinatie van beide. Meestal in opdracht, maar daarnaast maak ik ook veel eigen werk. Ik haal inspiratie uit alledaagse onderwerpen die ik op humoristische manier of met een knipoog in mijn werk laat terugkomen. Meer dan eens zet ik die illustraties om in animatie. Het is een fantastische ervaring om om een stilstaand beeld tot leven te zien komen. Je kunt meer van mijn werk vinden op jurgenbakker.com
Contact
M0614333186  Ehello@jurgenbakker.com
T-  Wwww.jurgenbakker.com
JurgenJurgenJurgenJurgen