Het Zwols Illustratoren Netwerk (ZIN) is een netwerkgroep van professionele illustratoren, allen werkzaam in de regio Zwolle.
ZIN werd in 2001 opgezet door een groepje vakgenoten om ervaringen uit te wisselen over het illustratievak. Inmiddels is ZIN uitgegroeid tot een groep bevlogen illustratoren met uiteenlopende specialismen. Tijdens de maandelijkse bijeenkomsten inspireren de leden elkaar op zowel vakinhoudelijk als zakelijk vlak. Door de mix aan ervaringen van beginnende en ervaren leden vervult ZIN een waardevolle ondersteunende functie in ons mooie vak.

Op deze website maak je kennis met de leden en hun werk.
Neem vooral een kijkje in ons geweldige ZIN Museum ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum!

Aansluiten bij ZIN
Nieuwe leden zijn welkom bij ZIN. Ben je professioneel illustrator in de buurt van Zwolle en voel je ervoor om je aan te sluiten? Neem contact met ons op, dan bekijken we samen of ZIN iets voor jou is.

Exposities
Bij speciale gelegenheden treedt ZIN als groep naar buiten voor bijvoorbeeld een expositie.
Lees meer over de verschillende ZIN-exposities.

Contact
info@zwolsillustratorennetwerk.nlZIN bestaat 20 jaar!
Bezoek ons ZIN Museum
Van harte welkom!

Hélène Jorna

Hélène
Hélène werkt als zelfstandig illustrator voor verschillende uitgeverijen (oa. Zwijsen, Kluitman, Noordhff,Gottmer, Holland, Maretak, Wind Publishers) tijdschriften (Ditjes &Datjes, Oranje Boven, Maan Roos Vis, Bobo, Vorsten) en Sesamstraat.

Hélène tekent graag mensen en dieren. Haar stijl is kleurrijk, vrolijk en los. Ook het tekenen van uitdrukkingen, sfeer, actie, humor, speelsheid, details en fantasie zijn belangrijke elementen in haar werk. Ook schetst ze graag binnen en buiten in haar vrije tijd en maakt patronen voor Motiflow.nl.

Voorafgaand aan de oprichting van haar bedrijf heeft ze 13 jaar gewerkt als grafisch vormgever/art director bij een ontwerpbureau. Dit was na haar studie grafische vormgeving aan de kunstacademie in Arnhem. Hiernaast deed ze ook freelance illustratiewerk.
Contact
M-  Einfo@helenejorna.nl
T055-3563968  Wwww.helenejorna.nl
HélèneHélèneHélèneHélène