Het Zwols Illustratoren Netwerk (ZIN) is een netwerkgroep van professionele illustratoren, allen werkzaam in de regio Zwolle.
ZIN werd in 2001 opgezet door een groepje vakgenoten om ervaringen uit te wisselen over het illustratievak. Inmiddels is ZIN uitgegroeid tot een groep bevlogen illustratoren met uiteenlopende specialismen. Tijdens de maandelijkse bijeenkomsten inspireren de leden elkaar op zowel vakinhoudelijk als zakelijk vlak. Door de mix aan ervaringen van beginnende en ervaren leden vervult ZIN een waardevolle ondersteunende functie in ons mooie vak.

Op deze website maak je kennis met de leden en hun werk.
Neem vooral een kijkje in ons geweldige ZIN Museum ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum!

Aansluiten bij ZIN
Nieuwe leden zijn welkom bij ZIN. Ben je professioneel illustrator in de buurt van Zwolle en voel je ervoor om je aan te sluiten? Neem contact met ons op, dan bekijken we samen of ZIN iets voor jou is.

Exposities
Bij speciale gelegenheden treedt ZIN als groep naar buiten voor bijvoorbeeld een expositie.
Lees meer over de verschillende ZIN-exposities.

Contact
info@zwolsillustratorennetwerk.nlZIN bestaat 20 jaar!
Bezoek ons ZIN Museum
Van harte welkom!

Githa Schrijver

Githa
Missie: een glimlach tevoorschijn toveren.

Githa Schrijver is professioneel illustrator met een grappige en dromerige stijl. Ze communiceert met lichaamshoudingen, kleur en emotie in voornamelijk redactioneel werk. Haar illustraties vallen op, maken ingewikkelde zaken helder en belichten verrassende kanten van een verhaal.

Githa prikkelt graag ieders fantasie. Ze geeft haar illustraties weer als lijntekening of schilderachtig figuur, net waar het onderwerp om vraagt. Haar werk spreekt zowel kinderen als volwassenen aan.
Contact
M0613804226  Email@githaschrijver.nl
T0613804226  Wwww.githa.eu
GithaGithaGithaGitha