Het Zwols Illustratoren Netwerk (ZIN) is een netwerkgroep van professionele illustratoren, allen werkzaam in de regio Zwolle.
ZIN werd in 2001 opgezet door een groepje vakgenoten om ervaringen uit te wisselen over het illustratievak. Inmiddels is ZIN uitgegroeid tot een groep bevlogen illustratoren met uiteenlopende specialismen. Tijdens de maandelijkse bijeenkomsten inspireren de leden elkaar op zowel vakinhoudelijk als zakelijk vlak. Door de mix aan ervaringen van beginnende en ervaren leden vervult ZIN een waardevolle ondersteunende functie in ons mooie vak.

Op deze website maak je kennis met de leden en hun werk.
Neem vooral een kijkje in ons geweldige ZIN Museum ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum!

Aansluiten bij ZIN
Nieuwe leden zijn welkom bij ZIN. Ben je professioneel illustrator in de buurt van Zwolle en voel je ervoor om je aan te sluiten? Neem contact met ons op, dan bekijken we samen of ZIN iets voor jou is.

Exposities
Bij speciale gelegenheden treedt ZIN als groep naar buiten voor bijvoorbeeld een expositie.
Lees meer over de verschillende ZIN-exposities.

Contact
info@zwolsillustratorennetwerk.nlZIN bestaat 20 jaar!
Bezoek ons ZIN Museum
Van harte welkom!

Anaïs Doutry

Anaïs
Anaïs Doutry (1991) is een illustrator met een passie voor kleur, cartoons en kinderlijke creativiteit. Anaïs is geboren en getogen in België en heeft haar passie voor kunst gevolgd door af te studeren aan ArtEZ in 2012 in Zwolle!

Sinds 2014 werkt Anaïs als zelfstandig illustrator onder de naam Studio Zotteknot.

Naast haar werk als zelfstandig illustrator, deelt Anaïs haar talenten ook parttime als creative designer bij een reclamebureau. Haar werk is erg variërend: van geboortekaartjes tot illustraties voor storyboards en grote reclamecampagnes.
Contact
M0611536430  Einfo@studiozotteknot.nl
T-  Whttps://www.behance.net/anaisdoutry
AnaïsAnaïsAnaïsAnaïs