Het Zwols Illustratoren Netwerk (ZIN) is een netwerkgroep van professionele illustratoren, allen werkzaam in de regio Zwolle.
ZIN werd in 2001 opgezet door een groepje vakgenoten om ervaringen uit te wisselen over het illustratievak. Inmiddels is ZIN uitgegroeid tot een groep bevlogen illustratoren met uiteenlopende specialismen. Tijdens de maandelijkse bijeenkomsten inspireren de leden elkaar op zowel vakinhoudelijk als zakelijk vlak. Door de mix aan ervaringen van beginnende en ervaren leden vervult ZIN een waardevolle ondersteunende functie in ons mooie vak.

Op deze website maak je kennis met de leden en hun werk.
Neem vooral een kijkje in ons geweldige ZIN Museum ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum!

Aansluiten bij ZIN
Nieuwe leden zijn welkom bij ZIN. Ben je professioneel illustrator in de buurt van Zwolle en voel je ervoor om je aan te sluiten? Neem contact met ons op, dan bekijken we samen of ZIN iets voor jou is.

Exposities
Bij speciale gelegenheden treedt ZIN als groep naar buiten voor bijvoorbeeld een expositie.
Lees meer over de verschillende ZIN-exposities.

Contact
info@zwolsillustratorennetwerk.nlZIN bestaat 20 jaar!
Bezoek ons ZIN Museum
Van harte welkom!

Akha Hulzebos

Akha
Akha Hulzebos (1992) is grafisch vormgever en illustrator. Haar focus ligt op bordspellen, maar ze neemt graag nieuwe uitdagingen aan.

In 2008 studeerde zij af als grafisch vormgever, waarna ze illustratie als vervolgstudie koos en eveneens afrondde (2016).

Haar werk is gekenmerkt door het terugkomende thema van dier en natuur, heldere kleuren en detail. Voor haar illustraties gebruikt Akha veelal acrylverf, inkt en/of digitale media. Ze heeft een goede beheersing van Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign.
Contact
M0649967035  Eakhahulzebos@gmail.com
T-  Whttps://www.artstation.com/akhahulzebos
Akha Akha Akha Akha