Het Zwols Illustratoren Netwerk (ZIN) is een netwerkgroep van professionele illustratoren, allen werkzaam in de regio Zwolle.
ZIN werd in 2001 opgezet door een groepje vakgenoten om ervaringen uit te wisselen over het illustratievak. Inmiddels is ZIN uitgegroeid tot een groep bevlogen illustratoren met uiteenlopende specialismen. Tijdens de maandelijkse bijeenkomsten inspireren de leden elkaar op zowel vakinhoudelijk als zakelijk vlak. Door de mix aan ervaringen van beginnende en ervaren leden vervult ZIN een waardevolle ondersteunende functie in ons mooie vak.

Op deze website maak je kennis met de leden en hun werk.
Neem vooral een kijkje in ons geweldige ZIN Museum ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum!

Aansluiten bij ZIN
Nieuwe leden zijn welkom bij ZIN. Ben je professioneel illustrator in de buurt van Zwolle en voel je ervoor om je aan te sluiten? Neem contact met ons op, dan bekijken we samen of ZIN iets voor jou is.

Exposities
Bij speciale gelegenheden treedt ZIN als groep naar buiten voor bijvoorbeeld een expositie.
Lees meer over de verschillende ZIN-exposities.

Contact
info@zwolsillustratorennetwerk.nlZIN bestaat 20 jaar!
Bezoek ons ZIN Museum
Van harte welkom!

Myriam Keijzer

Myriam
Myriam Keijzer (1992) volgde de opleiding illustratie aan ArtEZ hogeschool voor de kunsten. Mede dankzij haar jeugd die ze doorbracht in oost-afrika, vind ze veel inspiratie in de natuur, de zon en in culturele kenmerken en verschillen.

Haar werk is kleurrijk en speels en ontstaat uit meerdere technieken, zoals stift, aquarel, gouche, collage, potlood en hoogdruk. Ze werkt graag rond thema's die ingaan op ervaringen, persoonlijke geschiedenis en cultuur(verschillen). Een voorbeeld hiervan is de serie "De weg van" in Oneworld magazine waarin ze interviews met vluchtelingen vastlegde in beeld.

Myriam laat graag de positieve kanten van het leven zien in haar werk en vindt het heerlijk om al tekenend de wereld te kunnen observeren.
Contact
M0631316546  Emyriamkeijzer@outlook.com
T-  Whttp://www.zomaarzon.nl
MyriamMyriamMyriamMyriam