Het Zwols Illustratoren Netwerk (ZIN) is een netwerkgroep van professionele illustratoren, allen werkzaam in de regio Zwolle.
ZIN werd in 2001 opgezet door een groepje vakgenoten om ervaringen uit te wisselen over het illustratievak. Inmiddels is ZIN uitgegroeid tot een groep bevlogen illustratoren met uiteenlopende specialismen. Tijdens de maandelijkse bijeenkomsten inspireren de leden elkaar op zowel vakinhoudelijk als zakelijk vlak. Door de mix aan ervaringen van beginnende en ervaren leden vervult ZIN een waardevolle ondersteunende functie in ons mooie vak.

Op deze website maak je kennis met de leden en hun werk.
Neem vooral een kijkje in ons geweldige ZIN Museum ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum!

Aansluiten bij ZIN
Nieuwe leden zijn welkom bij ZIN. Ben je professioneel illustrator in de buurt van Zwolle en voel je ervoor om je aan te sluiten? Neem contact met ons op, dan bekijken we samen of ZIN iets voor jou is.

Exposities
Bij speciale gelegenheden treedt ZIN als groep naar buiten voor bijvoorbeeld een expositie.
Lees meer over de verschillende ZIN-exposities.

Contact
info@zwolsillustratorennetwerk.nlZIN bestaat 20 jaar!
Bezoek ons ZIN Museum
Van harte welkom!

Anna Sikkes

Anna
Hallo, Ik ben Anna Sikkes, illustrator met een liefde voor storytelling. Ik maak Kleurrijke, speelse en gedetailleerde illustraties die mensen blij maken, verwonderen en met elkaar verbinden!Laten we samen de wereld mooier maken met jouw verhaal! Dat is mijn missie!

Illustraties voor:

(Prenten)boeken, Educatieve & maatschappelijke projecten, Plattegronden & kijkplaten, Redactionele illustraties.

Laat me jouw verhaal tekenen die impact maakt.

- Illustraties met een handgemaakt gevoel en textuur.

- Meer dan 9 jaar ervaring als zelfstandige illustrator voor diverse - klanten waaronder boekuitgeverijen en ontwerpbureaus.

- Ik werk zowel ambachtelijk met de hand als digitaal (Photoshop en Procreate). Ik combineer deze twee voor adembenemende illustraties.

Met een flinke dosis enthousiasme, humor en gedrevenheid help ik jou visie te pakken. Wat kan ik voor jou betekenen? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Ik denk graag met je mee!

Anna (1990) is in 2013 afgestudeerd aan de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Zwolle en werkt sindsdien als zelfstandige illustrator. Ze heeft onder andere gewerkt voor uitgeverij Clavis, uitgeverij Afk, ontwerpbureaus en diverse educatieve instellingen.

Zijn wij al vrienden op Instagram? Daar kun je me volgen voor inspiratie voor jouw verhaal en details van vrij werk en tekenprojecten. Misschien inspireert het jou ook voor al je toffe ideen die je hebt!

www.instagram.com/annasikkes_illustrations/
Contact
M06-25576710  Einfo@anna-sikkes.nl
T-  Wwww.anna-sikkes.nl
AnnaAnnaAnnaAnnaAnnaAnnaAnnaAnna