Het Zwols Illustratoren Netwerk (ZIN) is een netwerkgroep van professionele illustratoren, allen werkzaam in de regio Zwolle.
ZIN werd in 2001 opgezet door een groepje vakgenoten om ervaringen uit te wisselen over het illustratievak. Inmiddels is ZIN uitgegroeid tot een groep bevlogen illustratoren met uiteenlopende specialismen. Tijdens de maandelijkse bijeenkomsten inspireren de leden elkaar op zowel vakinhoudelijk als zakelijk vlak. Door de mix aan ervaringen van beginnende en ervaren leden vervult ZIN een waardevolle ondersteunende functie in ons mooie vak.

Op deze website maak je kennis met de leden en hun werk.
Neem vooral een kijkje in ons geweldige ZIN Museum ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum!

Aansluiten bij ZIN
Nieuwe leden zijn welkom bij ZIN. Ben je professioneel illustrator in de buurt van Zwolle en voel je ervoor om je aan te sluiten? Neem contact met ons op, dan bekijken we samen of ZIN iets voor jou is.

Exposities
Bij speciale gelegenheden treedt ZIN als groep naar buiten voor bijvoorbeeld een expositie.
Lees meer over de verschillende ZIN-exposities.

Contact
info@zwolsillustratorennetwerk.nlZIN bestaat 20 jaar!
Bezoek ons ZIN Museum
Van harte welkom!

Katja Kaduk

Katja
Kaduk. - Speels geïllustreerd. Hand & Drukwerk.

Katja maakt illustraties voor groot en klein voor haar label Kaduk. Ze werkt vrij en in opdracht voor particulieren en ondernemers met het doel om hun boodschap visueel te versterken. In de webshop www.kaartjevakaduk.nl kan je kaarten en drukwerk verkrijgen. De ‘kaarten van Kaduk’ worden in een aantal fijne stenen winkels door heel Nederland verkocht.

De inspiratie voor de ontwerpen komen uit het dagelijkse leven. Dingen die Katja onderweg ziet en tegenkomt dienen als bron voor haar ontwerpen. In de uitwerking zijn warme diepe kleuren haar favoriet.

Verder is Katja gek op natuurlijke materialen en speelse details. Katja houdt ervan om een illustratie op te bouwen in lagen, zodat je steeds weer iets nieuws kunt ontdekken.
Contact
M06-19814709  Einfo@katjakaduk.nl
T-  Wwww.kaartjevankaduk.nl
KatjaKatjaKatjaKatja