Het Zwols Illustratoren Netwerk (ZIN) is een netwerkgroep van professionele illustratoren, allen werkzaam in de regio Zwolle.
ZIN werd in 2001 opgezet door een groepje vakgenoten om ervaringen uit te wisselen over het illustratievak. Inmiddels is ZIN uitgegroeid tot een groep bevlogen illustratoren met uiteenlopende specialismen. Tijdens de maandelijkse bijeenkomsten inspireren de leden elkaar op zowel vakinhoudelijk als zakelijk vlak. Door de mix aan ervaringen van beginnende en ervaren leden vervult ZIN een waardevolle ondersteunende functie in ons mooie vak.

Op deze website maak je kennis met de leden en hun werk.
Neem vooral een kijkje in het spiksplinternieuwe ZIN Museum ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum!

Aansluiten bij ZIN
Nieuwe leden zijn welkom bij ZIN. Ben je professioneel illustrator in de buurt van Zwolle en voel je ervoor om je aan te sluiten? Neem contact met ons op, dan bekijken we samen of ZIN iets voor jou is.

Exposities
Bij speciale gelegenheden treedt ZIN als groep naar buiten voor bijvoorbeeld een expositie.
Lees meer over de verschillende ZIN-exposities.

Contact
info@zwolsillustratorennetwerk.nlZIN bestaat 20 jaar!
Bezoek ons ZIN Museum
Van harte welkom!

Anna Sikkes

Anna
De illustraties van Anna zitten vol levendigheid en kleur, waardoor ze zowel kinderen als volwassenen aanspreekt. Het ambachtelijk met de hand tekenen combineert ze graag samen met het digitaal tekenen om zo tot een verrassend beeld te komen.

'In mijn illustraties speelt avontuur een belangrijke rol. Het is een rode draad die overal zichtbaar is in mijn werk. Ook ik kijk met bewondering naar de wereld om mij heen. Die inspiratie zet ik om naar kleurrijke en gekke werelden op papier waarin alles mogelijk is.'

Anna is in 2013 afgestudeerd aan de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Zwolle en werkt sindsdien als zelfstandige illustrator. Ze heeft onder andere gewerkt voor uitgeverij Clavis, uitgeverij Afk en diverse educatieve instellingen.
Contact
M0625576710  Einfo@anna-sikkes.nl
T-  Wwww.anna-sikkes.nl
AnnaAnnaAnnaAnnaAnnaAnna